Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила розповісти, як склалися її стосунки з переможцем проекту "Заміж за Бузову" Денисом Лебедєвим.

"Вибачте ще раз, що не писала. Просто весь жах того, що відбувається досі не вкладається у мене в голові. Мені потрібно було все проаналізувати, підтвердити інформацію та прийняти правильне рішення у стосунках з Денисом. Все, що відбувалося для мене було не шоу! Можливо, саме тому я потрапила під вплив людини, яка виявилася не такою, якою я його бачила крізь призму своєї закоханості. Так нахабно і безцеремонно мої почуття не топтав ще ніхто... Після зйомок, ми з Денисом продовжили спілкуватися вже в Москві! І так, чорт візьми, я була щаслива!!!! Якийсь період точно. Після виходу шоу, і по мірі розвитку відносин, почали спливати факти обману і брехні, на які я намагалася не звертати уваги, думаючи що це наговори від пліткарів! Але незабаром почали з'являтися вже прямі докази цього всього... Мені б дуже не хотілося коментувати те, що виявилося страшною реальністю, але у мене просто немає права на це мовчання! На сьогоднішній момент ми з Денисом не разом, і в майбутньому теж не зможемо бути разом! Тому що я не можу бути з людиною, яка мене обманює, змінює, використовує зраджує і продає! На жаль, все, що так довго мусують ЗМІ, виявилася гіркою правдою! У нас відбулася дуже складна розмова. Всі факти цих страхітливих листувань Денис мені підтвердив особисто! Прикриваючись словами про безмежну любов, космічного зв'язку між нами....і своєї брехливої «відкритістю світу» . Так йому досить довго вдавалося вводити мене в оману. Я ніколи не зможу пробачити і прийняти його розгульний спосіб життя, виправдати побиття жінки, зраду і вживання заборонених препаратів! Мені дуже боляче, що люди так безцеремонно можуть влазити в душу інших людей, і трощити там все заради своєї вигоди! А коли плюють в душу людині, яка тобі повірила, і любов залишається тільки в постах в Instagram, стає просто нестерпно гидко. Я вперше зустрічаю таку жахливу і бездушну людину на цій землі! Я просто не розумію, як таке взагалі можливо! Бог тобі суддя. Я продовжую жити і йти далі. Всім бажаю добра і справжнього щастя. Будьте пильні! Не повторюйте моїх помилок. Ваша Оля.", - вилила душу Бузова. Фолловери ж заходилися втішати артистку і підбадьорювати, що все ще попереду.

Раніше "Знай.ua" розповів про те, що Ольга Бузова давала концерт у Ялті, показавши чергове фото з білим купальником з готелю і визнала, що сильно недосипає.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також знаменитість виснажилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, проте щось не так, і фани почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, але так нічого і не зробила з груддю.