Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Цього разу Оля показала шанувальникам обновки, в яких буде зустрічати зиму.

На сторінці в Instagram Бузова опублікувала фотографію, на якій позує на вулиці в обновках. На тлі пожовклого дерева співачка з'явилася на огляд публіки в темно-болотно-зеленій куртці, коротенькій чорній спідниці і сірих ботфортах ледь не до стегон.

"Я вже в передчутті зими! І чекаю від неї нових чудес! Сьогодні була у старих друзів в новому шоурумі в центрі, на Луб'янці. Знайшла у них це справжнє диво! Все інше померкло на тлі цієї парки! Ботфорти теж до речі звідти. Вибрала ще дещо що у них, але поки не покажу. А як ви готуєтеся до зими?", - написала Бузова у підписі до фото.

Шанувальники і хейтери почали активно коментувати фотографію Ольги Бузової. І як завжди, користувачі розділилися на два табори: комусь "зимовий" прикид співачки припав до душі, а ось деяким Оля нагадала повію.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Холодно взимку так ходити", "До зими готова з голою попою", "Повія з великої дороги", "Назад у 90-ті", "Прекрасна", "Краса, дерево ну дуже гарне, тільки воно", "І що, ти зібралася в цьому зустрічати зиму? З розуму зійти!", "Несмак твій незмінний коник", "Оля Волочкова", "Віддай людям гроші, мерзота тупа", "Спідниця дуже коротка, явно не для зими", - пишуть в коментарях до фото Бузової.

Раніше повідомлялося, що Бузова заспівала наживо, і це відео не для людей зі слабкими нервами. На своїй сторінці в Instagram Ольга опублікувала відео, на якому проводить репетиції і вчить тексти пісень з нового альбому. У підписі до відео співачка оголосила черговий конкурс, в якому запропонувала шанувальникам зробити кавери на її пісні.

Нагадаємо, Бузова хотіла стати ангелом, але жест демона її видав.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що від Бузової наречений втік, прихопивши 2 мільйони.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.