Любителька епатажу, українська співачка Оля Полякова все частіше експериментує не тільки з піснями, а й з концертами. До кокошників, стильного вбрання незабаром додадуться ще й досить небезпечні трюки.


Не так давно вона знялася в новій комедії, авторська "95 кварталу", де й вперше спробувала "смертельний номер".

Оля Полякова
Оля Полякова


Спеціально для сольного дебюту на сцені столичного Палацу спорту виконавиця готує такий самий трюк. Полякову розпиляють прямо на сцені на очах у тисяч глядачів.

Оля Полякова
Оля Полякова

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Таким буде спільний номер співачки з відомим українським ілюзіоністом Андрієм Чеканюк. Для цього екстремального трюку замовили спеціальну декорацію в Європі. Вона обійдеться співачці в 10 тисяч доларів.

Оля Полякова
Оля Полякова

"Коли я почув одну з нових пісень Полякової, зрозумів, що вона за своєю драматургією ідеальна для того, щоб під неї ... розпиляти артистку! Справжнісінькою величезної електричної пилкою розпилювати її буде один з кращих ілюзіоністів України Андрій Чеканюк. Дія відбуватиметься на напівпрозорому столі, так що глядач зможе побачити смертельний трюк на власні очі", - розповів режисер шоу "Королева ночі" Герман Ненов.


Дивіться: Оля Полякова "Королева ночі"


Нагадаємо, Полякова трепетно привітала найважливішу людину.
Як повідомляв Знай.ua, Полякова зганьбилася в ресторані.
Також Знай.ua писав, Полякова зважилася на кардинальну зміну іміджу.