Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила зворушливо привітати молодшу доньку Алісу з днем народження. Так, малечі 5 жовтня виповнилося 7 років.

"Моя лялечка з днем народження!!!! Яка ти мила , красива, спритна, а ще безстрашна! Люблю ! Пишаюся ! Будь щаслива моя кішечка!😍😘😘😘", - трепетно привітала Алісу зіркова мама. Фолловери не змогли пройти повз: "Вітаємо🌸🌼🌸🌹", "З Днем Народження 💕💕💕💕💕 Алісу💕💕💕 Здоров'я Успіхів Щастя🌷🌷🌷", "З Днем народження вашу принцесу. Здоров'я міцного і багато щасливих моментів у житті🌼🎉", "Вітаю,хай біди обходять стороною,а Ваша доця зростає здова,щаслива і радує Вас своїми досягненнями))))😍", "З Днем Народження! Нехай кожен день буде барвистим і яскравим🤡🧚‍♀️💋👑🐰🌺".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.