Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість показала кумедне фото з магазину Gucci, надівши на себе все найнезвичайніше. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі, позуючи в величезній шубі, масивних кросівках, джинсах з нашивками і навіть кепочці.

"Добрий вечір! #бомжстаил #gucci", - лаконічно підписала кадр Полякова. Фолловери не змогли пройти повз: "Сутинер стайл 😂✊️🤙🧟‍♂️👯", "ооо тобі іде шуба із чебурашкі 😋😋😋", "На потапа схожа😂", "Ну чому бомж....є гарне слово «фрілансер» 😀", "Єпонский бог😂😂😂", "Це типу "сфоткаюся так, шоб знав кого потіряв"?", "Тю блін. Думала Звєрєв. Довелося подивитися навіть чий пост😂😂😂😂", "Занадто лакшері бомж🙈".

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.