Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість в своєму акаунті похвалилася кількістю своїх підписників у соціальній мережі.

Так, актриса опублікувала нове фото з підписом: "Крихітка на 4,6 мільйона!", натякаючи таким чином на кількість підписників своєї сторінки в Instagram. Зазначимо, що на знімку Катя позує в леопардовому плащі з руками складеними на грудях. Довге світле волосся артистки розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Шанувальники не залишилися байдужими і засипали Варнаву компліментами.

"Леопарда багато не буває", "Красуня", "Здорово", "Вогонь. Дасть фору будь-кому", "Катя, як приємно дивитися і читати вас!", "У Європі таких тигро/леопардів по 4,50 євро носять тільки негритянки. Парадокс прям...", "Краса", "Боже, яка гарна", "Крута", "На всі сто мільйонів і навіть трохи більше", "Приголомшливий колір волосся!", "Катюш, приголомшлива зовнішність, нестандартна, сексуальна до мурашок", "Ні, ви дівчина не на 4,6 мільйона. Ви найшикарніша, красива, найкраща дівчина на всі мільйони і мільярди", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що туристка Варнава виїхала з Росії і забула про правила пристойності. Нещодавно знаменитість в своєму акаунті показала забавні фотографії з Барселони. Схоже там актриса проводить свою відпустку. На одному з фото Варнава позує на тлі стіни в дивному, бомжуватого вигляду, вбранні. На голові актриси високий розпатланий пучок, а на ногах масивні білі кросівки. Одягнена Катя простий і зручний наряд – спортивні штани, чорний топ і картату сорочку. На поясі Варнава носить маленьку сумочку.

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим позували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.