Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", опублікувала на своїй сторінці в соціальної мережі Instagram чудове селфі з ідеальним макіяжем.

На фотографії актриса позує в блискучому вбранні, яке, на жаль, неможливо роздивитися повністю, адже на знімку видно тільки його певну частину. Ольга сфотографувала своє обличчя з ідеальним макіяжем. Актриса використовувала чорну підводку для очей, ніжно-лілові тіні і туш. На губах ледь помітна помада. Цей легкий мейк надає зірці природності і чарівності.

Варто також відзначити, що Куриленко зробила акуратну укладку волосся, завивши його у вишукані локони. Образ акторка доповнила масивними сережками з камінням. "Сподіваюся, у вас теж прекрасні вихідні", - коротко підписала фотографію Ольга Куриленко, натякаючи на те, що у неї вихідні вдалися.

Раніше повідомлялося, що українська дівчина Бонда справила фурор на кінофестивалі в Лондоні. Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", відвідала Лондонський кінофестиваль. На червоній доріжці зірка з'явилася в елегантній чорній сукні з оголеними плечима і сексуальним розрізом. Чорне плаття було з високим розрізом на нозі, що додало пікантності її образу. Босоніжки на підборах, розкішне хвилясте волосся і ідеальний макіяж завершили look ефектною українки.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначимо, що 16 жовтня режисер Террі Гілліам представив на Лондонському фестивалі результати своєї роботи – фільм "Людина, яка вбила Дон Кіхота". Ольга Куриленко, яка зіграла одну з головних ролей у цій стрічці, прийшла підтримати режисера. У картині Куриленко грає героїню на ім'я Джекі, яка розповідає історію розчарованого життям рекламного менеджера Тобі у виконанні Адама Драйвера.

Нагадаємо, дівчину Бонда помітили в магазині Бердянська. Актриса сказала, що з такого міста треба бігти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.