Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість буквально роздяглася, щоб прорекламувати освіжувач повітря. Так, артистка позувала в прозорому чорному боді на тлі своєї ванної кімнати.

"Нещодавно я була в салоні @_stanev_ і мені дуже сподобався аромат електричного діффузеру у ванній кімнаті. Адміністратори поділилися контактом і тепер в основних ванних кімнатах мого будинку (а у мене їх багато і вони всі великі) ми вмонтували цю зручну і легку конструкцію від @aromasystems_mos 🌺 Я вибрала аромати Карамель, Шоколад з кавою, Корицю, Ваніль. Спасибі співробітникам компанії за швидкий приїзд і монтаж.👍🏼🌺 Тепер весь будинок пахне!🌺", - похвалилася Волочкова. За добу дивний кадр набрав 12,6 тис. лайків, а от коментарі передбачлива балерина одразу ж приховала.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.