Якщо ти не хочеш виглядати безглуздо, тобі варто прислухатися до цих модниць, які відверто розповіли про помилки, що раніше допускали у макіяжі. Читай про це в матеріалі Clutch.

Макіяж - це досить тонкий процес, у якого немає якихось конкретних правил. До того ж, у макіяжі дуже легко допустити помилку - один неправильний рух і всі старання коту під хвіст. І неважливо ти – зірка Голлівуду чи звичайна дівчина. Ось, наприклад, кілька б'юті-помилок, якими раніше зловживали зірки:

Емілі Ратаковски

"Помилки в макіяжі… Мені здається, я одна з тих, хто примудрився пройти всі етапи: неправильно підібраний тональний, криві стрілки, яскравий мейк з тінями на пів-обличчя… Але, мабуть, найжахливіше, що зі мною траплялося — це занадто яскраві брови. Такі, знаєте, графічні, чітко окреслені, ніби під лінійку, прямокутні у перенісся. Дівчата, не робіть собі такі брови! Ніколи!".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Алекса Чанг

"Пам'ятаю, якихось пару років тому всі модниці світу сходили з розуму від срібних тіней. Ну і я, звісно, була в їх числі. Мені подобалося накладати ці мерехтливі тіні на всю верхню повіку (прямо під брови), а губи щей нафарбую кавовою помадою. Тепер, коли переглядаю фотографії, дивуюся: чому, ну чому мене ніхто не зупинив? Хоча про що це я: на дворі були лихі 90-е — тоді можна було все і відразу!".

Різ Візерспун

"Блиски для губ – це була моя справжня слабкість! Причому наносила я їх в сто шарів! Моїм фаворитом був рожевий колір — такий, щоб усі розуміли, яка я романтична натура. Але і це ще не все: до такої приголомшливої "краси" я додавала олівець коричневого кольору. Тоді мені здавалося, він дуже освіжає мій образ".

Нагадаємо, всі знають, що видавлювати прищі не можна: можна поширити заразу і сильно зіпсувати обличчя. Однак є місце, яке називають "трикутник смерті". Видавлений прищ в цій зоні може закінчитися смертю.

Раніше Знай.ua повідомляв про топ зірок, які на повну використовували свої недоліки.

Також Знай.ua писав, що Емілі Ратаковски показала спокусливі форми в бікіні.