Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала кадр в незвичному образі. Так, артистка позувала в блискучій срібній сукні, білих футуристичних окулярах і шкіряній куртці, доповнивши образ яскраво-червоною помадою.

"💔", - лаконічно підписала кадр Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Світлана красуня!!! Але очечі тобі не йдуть.🤨", "Чому такі окуляри модні❔ Вони мало кому йдуть...А їх продовжують носити....🙄😏", "Волосся трохи зміцнити треба. Стільки зазнали на собі хімії 😁😁 видно, стомилися", "Все класно , але ці окуляри я їх не розумію 🤷‍♀️", "Дві Лободи - два агента Сміт - дві Матриці - один висновок ☝🏻".

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.