Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість в обтягуючому леопардовому вбранні вирішила прорекламувати своїх декораторів сцени. Так, завдяки їм артистка співала в джунглях посеред Києва, а от сама Настя нарвалася на критику через незвичайне вбрання.

"Декор на заході завжди створює особливі враження. Спасибі вам, талановиті @fiori_ua , і особисто @lyudmila_lazareva, що взялися за наше неймовірно складне завдання реалістично передати атмосферу справжніх і небезпечних джунглів🌴 Дикі рослини, тропічні квіти і яскраві фарби - було неймовірно красиво! Вас по-праву вважають кращими у своїй справі💋", - прорекламувала Каменських. Фолловери ж не пройшли повз: "Ну і тазик...до моделі ще далеко)", "Що ж ти так вульгарно останнім часом одягаєшся...і дешево👎", "леопард повнить..", "Жах - цей костюм леопардовий. Не розумію твого дизайнера,куди вона дивиться.".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.