Днями мережа буквально вибухнула через заяву скандальної української співачки Ані Лорак, яка нещодавно із гордістю презентувала публіці нове шоу "Діва".

Ані Лорак
Ані Лорак

На своїй сторінці у Instagram співачка заявила про тимчасове припинення концертів.

Як виявилося, Лорак вирішила поставити своє шоу "Діва" на паузу.

"10 міст за 2 тижні! Шоу "Діва" продовжить тур у листопаді... Сповнена емоцій команда Ані Лорак передає слова подяки кожному глядачеві за теплий прийом, оплески і подарунки!", - написала співачка у Instagram.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram невеликий уривок з нової пісні.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так, 18 жовтня у знаменитості вийшла пісня "Сон", якою вона інтригувала своїх шанувальників цілий тиждень. Артистка присвятила композицію чоловіку Мурату, який нещодавно попався на зраді.


Як писав раніше Знай.ua, опальна українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, засвітила груди під час танцю. Відео з'явилося в Історії в Instagram.

Ані Лорак
Ані Лорак

Лорак опублікувала відео, де вона у відвертому білому халаті на голе тіло станцювала під пісню Тоні Брекстон "Unbreak my heart", у своїх InstaStories. При чому співачку абсолютно не бентежив факт відсутності білизни і те, що при різких рухах пікантна частина її тіла значно оголюється.

Зазначимо, що чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, зраджує співачці. Його привселюдно зловили на зраді. Мурат не став виправдовуватися, визнавши свою провину.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

Повідомляється також про те, що він знімав для коханки елітну квартиру. Ані Лорак не стала піднімати гучних скандалів. Вона просто перестала з'являтися на заходах з обручкою на безіменному пальці.

Ані Лорак з чоловіком Муратом відсвяткували дев'яту річницю відносин
Ані Лорак з чоловіком Муратом відсвяткували дев'яту річницю відносин


Також Знай.ua писав про те, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що збирається відлітати, але куди саме - не сказала. Так, знаменитість виставила чорно-білий кадр, позуючи з чашкою чаю в теплому пуховику і сонцезахисних окулярах.