Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове селфі в прозорій блакитній блузці. Так, артистка вирішила заговорити іспанською.

"Я люблю осінь #Києві. Це дуже хороший сезон, але вже трохи холодно", - лаконічно підписала кадр Каменських. Фолловери ж взялися коментувати: "Анастасія, Ви вже в Україні, і позиціонуєте себе, певно що, як українську артистку, будьте ласкаві писати українською мовою, Ви ж публічна людина і маєте розуміти всю важливість ваших дій.", "Можна дублювати пост на декількох мовах, як більшість артистів роблять, а то складається враження що нам можна відписуватись і пости ці не для нас... 🤔🤔🤔", "Ми всі дуже раді, що ти вивчила іспанську, просто дратує, що пишеш не зрозумілою для більшості твоїх підписників мовою, Настя будь простіше!", "Хоч я і люблю Настю)але вона тут реально на Майкла Джексона схожа😊", "Дивне селфі", "Ніс як обрізаний.. Що у неї з носом?)". А що у неї з носом?", "МАЙКЛ ДЖЕКСОН".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.