Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила принизити всіх своїх хейтерів і розповісти, яка вона хороша. Так, артистка в облягаючому платті почала доводити всім, яка вона щедра і як сильно любить допомагати людям.

"Абсолютно всі, хто дружить зі мною і спілкуються зі мною особисто,знають, що на добре слово і подяку я щедра людина. Завжди рада допомогти тим, кому потрібна моя підтримка, залученням уваги до всього доброго , красивого і світлого.🙏🏻 Моя пам'ять на добро-непохитна.👍🏼 І я щаслива з того, що з багатьма компаніями та людьми, з якими робили і робимо плідну взаємодію, творчу і рекламну, ми продовжуємо спілкування. 🌺 Дякую і завжди пам'ятаю ваші подарунки, сувеніри і все приємності. 😊 А злих, неповноцінних недолюблених людей не вгамувати.🤣 Їх доля-дно. Ось і не можуть заспокоїтися.🤣 Бережіть себе! 👍🏼 І давайте радіти успіху, славі, розкоші і доброті один одного.", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Оооооо боги,Ну куди нам холопам безмозким вашу рекламовану продукцію в себе впихати????ми ж орангутанги з банківською картою в штанині.....!", "Ви говорите ви в розкоші живете , а на ліфчик грошей немає, може скинемося Анастасу на новий блинотримач? Я хотів дружині новий халат купити, але думаю обдарувати подарунками спочатку Волочкову, бог почув її молитви, амінь", "Настя, а чому ти завжди виправдовуєшся??і чому в кожному пості говориш про своє багатство???", "Волосся дивним чином подовжилося. Старий запис? Заготовочка?".

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.