Скандальна Ані Лорак, яка переїхала в Росію і там продовжила свою кар'єру співачки, в черговий раз в соціальній мережі похвалилася своїми досягненнями


Зазначимо, що співачка тільки оклигав від зради чоловіка. Навколо їх відносин з чоловіком ходило багато чуток, але, найімовірніше, причиною розлучення стала саме зрада. У мережі з'явилося фото, на якому Лорак красується з черговою статуеткою, якою її нагородили за її вокальні досягнення.

Мова йде про премію "Прорив року 2018". Таке заохочення Ані Лорак отримала за шоу "Діва", яке визнали кращим концертною програмою.

"Шоу Діва визнано кращим у номінації «Концертне шоу 2018 року»! Ми б'ємо рекорди! Браво кращому режисеру Олегу Бондарчуку! Браво всій команді! "– прокоментувала свою перемогу Лорак.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відомо, що нагороджували її в столиці Росії. Також на додаток співачка отримала ще одну нагороду у вигляді путівки на Мальдіви.
Зазначимо, що українська аудиторія сприймає нагороди Лорак з критикою. Наприклад, отримання співачкою премії від Russian Music Box пов'язували з її розставанням. На думку користувачів соцмереж, її просто пошкодували.

Нагадаємо, раніше автомесиво в центрі Києва: чоловік Ані Лорак розповів і показав, як все було.


Як повідомляв портал "Знай.uа", Лорак бере тайм-аут: співачка приголомшила заявою, фанати у розпачі.


"Знай.uа" писав, зіркові розлучення: Ані Лорак повторила долю Лободи. Вся Україна з хвилюванням стежила за подробицями особистого життя Ані Лорак, яка була сповнена труднощів і скандалів.