Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Ще недавно телезірка приміряла на себе образи нареченої і цариці блиску, як тепер порадувала шанувальників милим знімком з гарбузом під рукою. Відповідний знімок телезірка опублікувала у своєму Instagram.

На фото Катя позує в стильній довгій сукні з картатим принтом. На ногах у телеведучої чорні лакові черевики, а під рукою вона тримає яскраво-жовтий гарбуз. Треба сказати, що Осадча на знімку без макіяжу, але при цьому мило посміхається. Поруч з нею на фото ціла осіння композиція з гарбузів, листя і квітів.

У підписі до фото Катя Осадча написала, що до свята осені готова. Враховуючи, що зірка позує в оточенні гарбузів, можна припустити, що мова йде про Хелловін, який у всьому світі відзначається 31 жовтня. Шанувальники в захваті від образу Каті і її ефектної сукні, про що написали в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча показала сімейний шопінг. У своєму Instagram телеведуча опублікувала ряд фото, які вона зробила на шопінгу з чоловіком – українським телеведучим Юрієм Горбуновим. Як відомо, зазвичай шопінг буває нудним для чоловіків, але чоловік Каті Осадчої – це зовсім інша історія. Подружжя добре повеселилося, приміряло кілька образів і позувало на камеру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Разом по магазинах – розкіш, така можливість буває рідко. Вибралися в Salvatore Feragamo, добре, купити можна все і відразу. Креативний директор на створення колекції надихався образом Одрі Гебберн, саме вона колись була клієнткою бренду, не дивно. Взуття – окрема любов, а підбори – колони one love", - підписала фотографії телезірка.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.