Дочка легендарного співака Майкла Джексона, 20-річна Періс збирається під вінець за музиканта Габріеля Гленна.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Експерти відзначають, що співак залишив своїх дітей цілком заможними, через що Періс може не турбуватись про гроші.

Відомо, що роман між дівчиною та музикантом розпочався на початку поточного року. Близькі пари відзначають, що закохані відразу ж покохали один одного. А їх перший вихід у якості пари відбувася на благодійному концерті, який організовували для збору коштів у фонд боробить з онкохворобами.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Відзначається, що донька поп-короля і її обранець разом виступили на сцені і своєю поведінкою ясно дали зрозуміти, які відносини їх пов'язують.

Періс поки не визначилася, яку професію вона себе присвятить. Дівчина пробувала свої сили в різних сферах: як актриса, модель, а зараз намагається реалізуватися як співачка в групі Soundflowers. Колектив організував її коханий.

Разом з тим варто відзначити, що у мережі опублікували фото, на якому зображені чада Майкла Джексона, коли ті були ще зовсім дітьми.

На фото зображені Періс-Майкл, Принц Майкл Джозеф, Принц Майкл Джексони в костюмах з "Робіна Гуда". Хоча діти лише віддалено нагадують поп-короля, в їх рисах все одно можна вгадати Майкла Джексона.

Зараз Періс Джексон вже 20 років, а її братам 15 і 21. Зараз вони виглядають досить сміливо і далеко від образу загиблого батька.

Крім того варто додати, що донька легендарного Майкла Джексона, модель Періс Джексон знялася у новій рекламній кампанії взуттєвого бренду RE/Done + Weejuns.

На своїй сторінці в Instagram Періс опублікувала знімки. На них 20-річна модель позує топлес у зйомці реклами, прикриваючи груди лише взуттям. Автором фото став знаменитий німецький фотограф Юрген Теллер.

Нагадаємо, Фреймут зганьбила себе і 12-річну дочку після модного показу.

Як повідомляв "Знай.ua", зірки світового кіно голяка "захистили" морських мешканців.

Також "Знай.ua" писав, що коханка Кари Делевінь перетворилася на хтиву альфа-самицю.

Дочка Майкла Джексона хотіла накласти на себе руки