Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати парку з хутром лисиці, проте заради цього позувала на тлі храму. Дивний знімок артистка аргументувала тим, що просто не хоче виїжджати і селища в таку погоду.

"В таку прохолодну і похмуру погоду навіть не хочеться виїжджати з селища.. Я можу дозволити собі таку свободу. І замість поїздки в місто просто прогулятися і вирішити всі питання по телефону.😉 А хутряний пуховик парка з лисицею @animos_ru порятунок від холоду!👍🏼 Так тепло і затишно!🙏🏻", - поділилася інформацією Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "А при чому тут фон з Храмом? Совість і душа є?", "Як же так?! Адже сидячи в селищі, Мадонну своїм шоу не затьмарити! Ви вже зберіться з силами, Настусю! Країні потрібна краса Вашого єства у всіх іпостасях!", "Храм навіщо чіпати в своїй рекламі?", "На тлі церкви пуховик рекламувати)Дуже оригінально👍😃", "Так ви і в гарну погоду не виїжджаєте зі свого селища, і влітку, і навесні, і восени, і взимку сидите вдома без діла.".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.