Зірки відомого гумористичного проекту ' Дизель Шоу'' влаштували в мережі зворушливий флешмоб на пам'ять про загиблу в страшному ДТП акторку Марину Поплавську.

Ідею подав Євген Сморигін, який запропонував колегам поділитися в мережі ексклюзивними кадрами із загиблою зіркою. Флешмоб отримав назву "Марина з нами".

До акції пам'яті приєдналося багато друзів і знайомих актриси.
Сьогодні зірка "Дизель шоу", актриса Вікторія Булітко зворушила користувачів мережі, показавши нове відео із загиблою Мариною Поплавську.

На кадрах, опублікованих Булітко в Instagram, Вікторія і Марина знаходяться в гримерці і жартують про селфі.

"Який же ти Позитивчик, наша улюблена Марина Поплавська. Продовжуємо відео-історії", - підписала Вікторія відео.

Шанувальники були зворушені постом акторки "Дизеля" і залишили безліч коментарів з висловлюваннями про те, що Поплавська завжди залишиться жива в їхніх серцях.

"Боже, так мило і сумно ... Вона не померла, а пішла підкорювати небеса", - написали фоловери.

Нагадаємо, зірки відомого гумористичного проекту ''Дизель Шоу'' вперше звернулася до своїх шанувальників з офіційною заявою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поплавська незадовго до загибелі залишила пост, що розриває серце на дрібні шматочки.

Також "Знай.ua" писав, відомий український актор, учасник популярного "Дизель Шоу" Олег Іваниця повідомив про свій вихід з проекту, оскільки не уяляє собі його без Марини Поплавської.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще