У команді Лободы прокоментували стан співачки після перенесеної операції


Известно, що епатажна артистка Світлана Лобода була прооперована в терміновому порядку з-за проблем з ниркою. Вона повідомила про це своїм шанувальникам в соціальних мережах.


Зараз Лобода знаходиться в лікарні і відходить від досить складної операції. Про це розповіла Крапівіна. Відомо також, що всі концерти були скасовані або перенесені із-за непередбачених обставин. Всі близькі та рідні переживають за Світлу і бажають їй якнайшвидшого одужання.

У соціальних мережах підтримують співачку і шанувальники, які стежать за розвитком подій.
Як написала продюсер співачки Нателла Крапівіна:

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Я готова прийняти в житті багато чого, але навіть для мене це було занадто. Дякую всім за підтримку. Дякую життя за те, що боляче, але не фатально. Організм – це машина. і іноді вона ламається. Але наш дух не зломлений. І скоро ми будемо в строю. Всі квитки дійсні. Якщо ви не зможете відвідати наше шоу в січні – ви можете повернути квитки. З великою повагою до кожного, хто всі ці дні був з нами і до кожного, хто любить артиста і бажає йому здоров'я. Бережіть себе і близьких. Це лише тимчасові труднощі. І скоро знову в бій!"


За попередньою інформацією, Лобода відновить концерти в січні. Після цього вона і має намір продовжити свої гастролі. Раніше ми повідомляли, що 23 жовтня співачка потрапила в лікарню.


Прямо на репетиції вона втратила свідомість, після чого її госпіталізували в клініку Москви. Після цього лікарі прийняли рішення оперувати нирку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Світлана Лобода пояснила, чому дала своєму другому дитині таке дивне ім'я - Тільда. У цьому імені знаходиться сила і таємниця, вважає співачка.