Дружина зіркового футболіста, співачка, дизайнер, а з недавнього часу ще і кондитер Вікторія Бекхем знялася в незвичайній фотосесії для австралійської редакції модного глянцю Vogue. Номер вийшов і тепер знаменитість показала дочці свої фото в модному журналі. Відповідний знімок знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Так, на фотографії Вікторія Бекхем позує сидячи за столом і тримаючи на руках маленьку дочку Сінді. Вони разом тримають номер журналу з фотографіями Вікторії і розглядають їх. При цьому на обличчі дівчинки справжній захват і захоплення зірковою мамою.

"Наш з Сінді дівчачий день", - коротко підписала фото Вікторія Бекхем. Шанувальники в захваті від такого милого сімейного фото і навіть трохи заздрять такій ідилії між знаменитістю і її дочкою. Свої компліменти та побажання фолловери залишають в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що Вікторія Бекхем розсунула ноги для модного глянцю. Вікторія Бекхем знялася в незвичайній фотосесії для австралійської редакції модного глянцю Vogue. Відповідні фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до фото Вікторія Бекхем повідомила шанувальникам, що вона прикрасила глянець у зв'язку з десятою річницею її модного бренду. Номер з фотографіями та інтерв'ю зірки з'явиться в продажу вже в листопаді 2018 року.

"Спасибі Vogue Australia за святкування десятиліття мого бренду з цією листопадової обкладинкою, яка носить #VBAW18! З нетерпінням чекаємо можливості відвідати Австралію наступного тижня!", - написала дизайнер в підписи до фотографій, зроблених для глянцю.

Нагадаємо, син Вікторії Бекхем виклав інтимні фото матері, шанувальники шоковані.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Бекхем в рушнику вигуляла дорогу прикрасу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Вікторія Бекхем в черговий раз показала свою "рогатку".