Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, тому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, в цей раз старіюча артистка показала фото зі своїх балетних тренувань. Як завжди, для занять Настя вбралася в пошарпаний спортивний костюм і пуанти, а волосся не помила і прилизала. Не обійшлося в її публікації і без реклами. Здавалося б, звичайне фото з тренування Волочкова перетворила на фарс, прорекламувавши клуб, в якому вона займається танцями.

Але найбільше шанувальників засмутило те, що зображує Волочкова на цьому фото, а саме черговий безглуздий шпагат. Треба сказати, що ненависні раскорячки балерина вже давненько не публікувала. Але, як тільки про них почали забувати, вона тут як тут вирішила нагадати. Так, на фотографії Настя позує стоячи на одній нозі, а другу задерла вище голови. При цьому балерина тримається за поручні однією рукою, а другою повторює рух ноги.

"Коли три Волочкових в кадрі в репетиційній залі. У цьому елітному комплексі завжди сонячно і дружелюбно! І настрій завжди на висоті!", - підписала знімок балерина, вказавши сторінку клубу, в якому займається і в залі якого висять її портрети.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Відразу видно, що елітний клуб. У лівому кутку особливо", "Самотня жінка, яка спилася і перетворилася на повію", "Навіщо ноги розсовувати в такому не хорошому місці? Не облагородженому?", "Фото треба підписати: геть пуанти, коли промежина жадає "розтягнутися" причому – на камеру", "Спасибі вам. Тепер ми хоч знаємо, як виглядають справжня розкіш і елітарні клуби", "От Настюха, вже випила пляшку і пішла в танок", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.