Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, порадувала своїх підписників новим фото з Нью-Йорка.

На знімку Віра зображена разом із загадковим незнайомцем, який, як виявилося, є дизайнером Марком Джейкобсом. Зустрілися вони в Нью-Йорку на показі нової колекції Moschino і H&M, який пройшов днями в Нью-Йорку за участю знаменитих моделей, включаючи Джіджі Хадід, Наомі Кемпбелл, Стеллу Максвелл і навіть самого Джеремі Скотта.

Варто відзначити що Брежнєва на знімку з Джейкобсом сфотографувалася в тому ж вбранні, в якому вона потрапила в об'єктиви папараці – бюстгальтері, розшитому каменями і стразами, брюками з еко-шкіри зі зміїним принтом і хутряній накидці.

І поки Віра позувала в Нью-Йорку в компанії дизайнера на показі нової колекції Moschino і H&M, шанувальники співачки запідозрили недобре. Деякі припустили, що Брежнєва завела інтрижку на стороні. Однак, якщо б це було правдою, навряд чи знаменитість стала це афішувати і викладати фотографії з коханцем. В цілому, знімок Віри Брежнєвої сподобався її фоловерам, про що вони написали в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Віра, а чоловік не ревнує?", "Гарна шуба", "Класно виглядаєте", "Віра, завжди дивує своєю красою", "Ніколи не думала, що він наскільки геніальний настільки красивий!", "Як завжди прекрасна", "Блін щастить же. Один з моїх улюблених дизайнерів", "А коли фото з чоловіком буде?", "Шикарний чоловік", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.