Днями стало відомо про те, що скандальний нападник футбольного клубу "Ювентус" Кріштіану Роналду здобув славу найпопулярнішого користувача Instagram у світі.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

На Instagram-аккаунт футболіста підписані більше 144 мільйона чоловік, пишуть ЗМІ.

Таким чином, спортсмен став найпопулярнішим користувачем цієї соціальної мережі.

Варто нагадати, що 3 2016 року рейтинг очолювала американська співачка Селена Гомес - число її фоловерів склало 144,318 мільйона чоловік.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Селена Гомес
Селена Гомес

На сторінку Роналду до 29 жовтня цього року було підписано понад 144,330 мільйона користувачів.

Таким чином, Роналду побив рекорд співачки і став найпопулярнішим користувачем провідної соціальної мережі світу.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Нагадаємо, аргентинський нападник Ювентуса Пауло Дібала після перемоги туринців над Емполі (1:2) в матчі 10-го туру італійської Серії А опублікував у соцмережах фото зі своїм зірковим одноклубником Кріштіану Роналду.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду


Як писав раніше Знай.ua, португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду перед грою 3-го туру Ліги чемпіонів прийшов на прес-конференцію в Манчестері з годинником на руці вартістю в 1,3 мільйони євро (1,2 млн фунтів), повідомляє Daily Mail.

Цей годинник рідкісної моделі марки Franck Muller. Дорогу річ Кріштіану прикрашають 424 білих діаманти.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Також португалець прокоментував звинувачення в згвалтуванні.

"Ми зробили заяву два тижні тому, звичайно, я не збираюся брехати в цій ситуації. Мої адвокати сповнені впевненості, і я разом з ними. Найголовніше, що я насолоджуюся футболом, я насолоджуюся життям. Правда завжди з'ясується", - сказав Роналду.


Також Знай.ua писав про те, що наречена португальського футболіста Ювентуса Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес показала, як треба поєднувати заняття спортом і турботу про дітей.