Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість попросила фанатів вибрати найбільш яскравий концертний образ з гранд-шоу "Королева ночі" (яке пройшло 26 жовтня в столичному Палаці спорту). Так, як виявилося варіантів просто безліч і вибір виявився зовсім нелегким.

"Вибираємо найефектніший образ ❤️ #КОРОЛЕВАНОЧИ", - запропонувала шанувальникам Полякова. Фолловери не змогли пройти повз: "Яка з Вас може бути королева???БАгіня!!!Не менше, на всіх фото нереальна!", "Один краще іншого... А взагалі КОРОЛЕВУ не судять!!!!!", "ВСІ !!!! 👍 але в дев'ятому Ви схожі на Барбі 😍", "Кожен образ крутий,це просто шедеври!!!!!", "Всі дуже класні!!!!Оля ві неймовірно талановита та красива жінка!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфм з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.