Як стало відомо Знай.ua, в українському шоу-бізнесі стало на одну зоряну пару менше. Співачка Тетяна Недєльська та колишній член Партії Регіонів, акордеоніст Ян Табачник розлучилися.

«Так, у тусовці вже про це всі знають, але поки чомусь вони це зберігають у секреті», - розповіли нам знайомі пари.

Офіційно ще ні Тетяна Недєльська, ні Ян Табачник не повідомляли про те, що розлучилися. Але якщо проаналізувати сторінку в соціальній мережі артистки, то можна побачити, що в квітні цього року вона кардинально змінила імідж і коротко постриглася.

Недєльська вирішила кардинально змінити свій образ

Багато шанувальників відразу ж стали писати про те, що зазвичай жінка це робить, коли в її житті відбуваються серйозні пертурбації і вона хоче щось змінити. Також про те, що пара давно не живе разом, говорить і те, що їх спільних знімків на сторінці зірки за останнім часом немає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фотографії, де пара разом, тільки дуже старі

Також в одному зі своїх останніх постів, Недєльська побічно натякає на те, що знаходиться в пошуку коханого чоловіка.

«Якщо ви вибираєте дружину - дивіться на майбутню тещу! Тепер я ходжу тільки з Мамою!»- написала вона.

Співачка стала дуже багато часу проводити з мамою

Нагадаємо, що Ян Табачник і Тетяна Недєльська розписалися в березні 2000 року. Різниця у віці у них становить майже 30 років. У пари народилося троє синів: Петро, Павло і Михайло.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що в США одностатеве весілля закінчилося спаленням наречених.

Також ми писали про те, що Галкін відправився за кордон за новою коханкою, а в цей час розбита Пугачова намагалася пережити зраду.