Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість знялася для еротичного календаря на 2019 рік і тепер щодня рекламує його шанувальникам. Так, дівчина запропонувала відгадати фанатам, на якому місяці вона позує в мікро-купальнику на березі моря.

"Вгадайте, який це місяць в моєму райському календарику на 2019 рік?" - поцікавилася Чері. За 18 годин відвертий кадр набрав 260 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і залишилися в захваті. Багато хто почали відгадувати, проте більшість просто засипали Ану компліментами з приводу фігури і милого обличчя.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.