Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість показала сміливе фото у відвертому боді, оголивши свої соковиті форми.

Так, на знімку Чері позує біля вікна в спокусливій позі. Для фотографії дівчина одягла ніжно-рожеве боді з рукавами і закритою шиєю, тоді як її попа відкрита у всій красі. А там є на що подивитися. Сміливий наряд моделі підкреслює соковиті стегна Ани Чері, а волосся грайливо спадає на спині. "Не можу дочекатися п'ятниці. Я збираюся провести весь день в ліжку", - підписала фото модель.

Зазначимо, що Ана Чері досить популярна дівчина в Instagram. На її сторінку підписані понад 11 мільйонів користувачів з усього світу. А безпосередньо останнє фото в її записі за якихось дві години зібрало вже майже 70 тисяч лайків і 600 позитивних коментарів та компліментів.

Треба сказати, що зірка Instagram постійно тішить шанувальників новими фото у спідній білизні, щоб всі могли розглянути ідеальне тіло моделі. Так, днями дівчина залишилася в одному лише мереживному боді, щоб дізнатися у фанатів, чи гідна вона стати ангелом Victoria’s Secret.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На фото Ана позує в прозорій мереживній білизні, яка ледь прикриває інтимні місця на тілі моделі. Напевно, у дівчини є особистий фотограф і фоторедактор, адже більшість її знімків – це не селфі, а фотографії, які вона публікує в мережі виразно пройшли крізь фільтри фотошопу.

Раніше повідомлялося, що величезний зад Ани Чері розірвав джинси по швах. Нещодавно знаменитість записала коротеньке відео, позуючи перед дзеркалом. Так, дівчина прорекламувала джинси відомого бренду, які зовсім не прикривали її величезну п'яту точку.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.