Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість пригріла на ручках невелику ігуану. Так, артистка зізналася, що в випуску її шоу "П'ятниця з Регіною" наступним гостем може стати Юрій Дудь.

"😊Сиджу посміхаюся після розмови 📞 з @yurydud . Отримала від нього приємні добрі коментарі про шоу, про моїх ведучих @alya.kokushkina & @vladislavlisovets , а також почула горезвісне #зає... 🙈☺️ А ви б хотіли побачити @yurydud в моєму шоу #ПятницасРегиной @prtshow ?", - заінтригувала Тодоренко. Фолловери почали відповідати: "👍не бережеш себе пора давно в декретну відпустку)", "іііііі.... не страшно брати в руки цю штуку????", "Яка це порода кішки??? 😂😂😂", "Усиновила?", "Кинь ту рептилію з рук😁😋".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.