Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram неймовірним вбранням. Так, знаменитість грунтовно подготовилсь до Хелловіну і приміряла на себе образ легендарної ляльки Барбі. Дівчина позувала в рожевій коробці, повторюючи "пластикові" руху іграшки.

"Life in Plastic, It’s Fantastic.. 💕", - лаконічно підписала фото словами з пісні Кайлі. За 20 годин кадр зібрав понад 7,5 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати такий правдоподібний образ. Знайшлися й ті, хто зазначив, що дівчина не дуже нагадує Барбі, хоч і дуже старалася.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.