Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантним вбранням. Нещодавно знаменитість виставила селфі в дзеркалі в коротенькому вініловому топі і облягаючих штанях, похвалившись тим, що зараз відпочиває в Маямі.

"Маямі♥️", - лаконічно підписала Дженнер. За 10 годин кадр зібрав 3,6 тис. лайків, а фанати залишилися в захваті і почали розхвалювати яскравий образ і фігуру Кайлі. Були і ті, хто зазначив, що знаменитість їм більше подобається платинової блондинкою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.