Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів пікантними знімками в купальнику в Instagram. Зовсім нещодавно знаменитість вирушила з дітьми на Балі, виставляючи масу фотографій. Так, Кім показала вид ззаду в лимонному бікіні, але шанувальники не змогли знайти її головне достоїнство.

За 20 годин кадр набрав 1,5 млн. лайків. Фолловери ж почали переживати за масивну п'яту точку Кардашьян, яка помітно зменшилася. Знайшлися й ті, хто звинуватив зірку в великій кількості фотошопу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позировала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.