Аліна Байкова – 29-річна українська красуня, яка народилася у Кропивницькому і стала однією з найпопулярніших моделей світу, часто тішить шанувальників новими фотографіями та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, зараз дівчина перебуває в американському Нью-Йорку і ділиться з підписниками фотографіями звідти. Так, нещодавно Аліна показала фоловерам, в якому костюмі відзначала Хеллоуїн. Відповідний знімок модель опублікувала в соціальній мережі.

Так, на фотографії Байкова в спокусливій позі присіла на більярдний стіл. На ній все рожеве – бюстгальтер, який вона нічим не прикрила, демонструючи пружні груди, коротенька нейлонова спідничка і пухнаста шубка. На голові у моделі рожева перука, а на довгих ніжках світлі босоніжки. У підписі до фото Аліна привітала фоловерів з Хеллоуїном.

Зазначимо, що 29-річна Аліна Байкова пройшла нелегкий шлях від офіціантки маленького кафе до музи модного дому Dior, а зараз вона ще куратор благодійних проектів зірок і власниця флористичної студії Alina's Flower. У свій час ходили чутки, що українська модель стала коханої голлівудського актора Леонардо Ді Капріо, однак сама Аліна всі ці чутки спростовує і заявляє, що вони з актором просто друзі.

Раніше повідомлялося, що всесвітньо відома українська модель Аліна Байкова взяла участь у пікантній зйомці. Відверті знімки популярна модель опублікувала у своєму Instagram-акаунті. На фотографіях Байкова позує топлес. Фанати можуть милуватися її ніжною ідеальної спиною, а також побачити обриси грудей. На першому знімку Аліна позує в одних білих трусах, а на другому – в брюках бежевого кольору.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українка Аліна Байкова показала мексиканцям соковиті персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Аліна Байкова розповіла про зв'язки з Ді Капріо.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ді Капріо спокусив українку Аліну Байкову.