Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід порадувала фоловерів спільними знімками з нареченим The Weeknd на своїй сторінці в Instagram. Так, щаслива зіркова парочка вбралися в костюми Біттлджуса і Лідії. Варто відзначити, що знаменитості підійшли до перевтілення дуже відповідально, так що їх було важко впізнати.

"Прокричи "Біттлджус" тричі і він прийде", - підписала кадр Хадід. За добу фото зібрало 1,2 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті не тільки від костюмів, а й від того, що пара знову разом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Белла Хадід позувала абсолютно голою, прикривши груди руками. Втім, один елемент одягу все ж був: голову моделі прикрасив величезний солом'яний капелюшок.

Також знаменитість оголилася на пляжі заради мексиканського видання культогового журналу Vogue, прикривши груди руками.