Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram зворушливим спільним знімком з чоловіком Едгаром Камінським. Подружжя вирішили стати таємними гостями дитячого садку, куди ходить їх син Леон. Так, пластичний хірург Едгар Камінський розповів маленьким дітям, чому не можна боятися лікарів.

"Сьогодні ми з @edgar_kaminskyi були таємними гостями в дитячому саду 😍👧🏻👶🏻👦🏽🧒🏽 в групі , де займається Леончик . На сімейній раді вирішили , що віщати сьогодні буде глава сім'ї 👨🏻‍⚕️ Папа розповів про свою чудову професію і про те , що не потрібно боятися лікарів 👨🏻‍⚕️👩🏼‍⚕️ Малюки дружно відгадували інструменти і їх призначення 🙏🏼 😍❤️❤️❤️❤️ Давно я не бачила своєї дитини настільки щасливою 😍❤️ Це був чудовий ранок 🙏🏼 Спасибі вихователям за цікаві ідеї 💡 і за можливість взяти участь у таких заходах . ПС: я хоч і нічого не розповіла про свою професію, але хвилювалася не менше , ніж перед виходом на сцену 😂👩🏼‍🦰 А ще окреме спасибі татові ❤️ пишаюся ❤️", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери взялися коментувати: "Як це мило❤️❤️❤️❤️", "Вас теж треба обов'язково! Якби мені в дитинстві хтось заспівав,як Ви вмієте - я б кожен день жила мрією бути співачкою)))", "Молодці рєбят! Я думаю ваші дітки дуже пишаються вами!😉", "Я думаю наступного разу і вас запросять😄. Ідея супер!!!".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.