Співак Діма Білан перейнявся приватністю свого особистого життя, причому нетрадиційного. Саме так вирішили фанати, коли дізналися, що співак влаштував ревізію всього електронного та розумного навколо. У соцмережі співак зізнався, що оновлює всю техніку – чистить ноутбуки, переходить на нові моделі телефонів, встановлює музичну апаратуру. Правда, він не сказав, навіщо він це робить.

Деякі з фоловерів вирішили, що Білан уклав контракт з якимось магнатом електроніки, в рамках якого повинен повністю перейти на його продукцію. Інші передплатники зійшлися на думці, що таким чином Білан хоче приховати непотрібні подробиці своєї блакитний інтимного життя.

Особливо насторожила їх фраза "видаляється все непотрібне". Чутки про нетрадиційну орієнтацію Білана ходять давно. У свої 37 років співак не тільки жодного разу не був одружений, але і не мав тривалих відносин. Також масла у вогонь підливали висловлювання колишнього продюсера Віктора Батурина, який назвав Білана "принциповим гомосексуалістом", колег по цеху (так, Тіматі одного разу відкрито назвав Діму геєм), очевидців, що бачили співака в гей-закладах і відкрита підтримка гей-парадів. Тож, припустили юзери, Білан вирішив перейти на техніку з поліпшеним захистом від злому, щоб різний компромат на нього не сплив у Мережі, а під «непотрібним» малися на увазі матеріали, які так чи інакше можуть підтвердити гомосексуальну орієнтацію артиста.

Схоже, Діма Білан дуже вже боїться зливу в Мережу гей-секс-відео, а тому і оновлює техніку, переходячи на більш захищені від зломів версії, і видаляє потенційний компромат, вирішили фанати.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Діма Білан заблукав у лісі в жіночому шарфику. Мова йшла про романтичному фото, яке співак виклав у соцмережу, викликавши розчулення у жіночої половини аудиторії. Цікаво, зі знову спливаючими фактами про гей-захоплення Діми, як скоро співак зробить камінг-аут і розчарує жінок остаточно?

Також співак нещодавно відвідував Непал і виклав докладний репорт про свою поїздку з фотографіями. Він розповів, чим займався в Тибеті і з ким зустрічався. Особливо цікавою передплатникам видалася зустріч співака з тибетськими монахами, від яких Діма, ймовірно, набирався мудрості.

Крім того, виконавець нещодавно потрапляв у жахливе ДТП, правду про яку розповів в одній зі своїх відеозаписів. Шанувальники з завмиранням серця дивилися ролик і співпереживали артистові. Як позначилася автокатастрофа на його життя, дізнайтеся з нашого матеріалу.