Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан з'їздив у відпустку в Непал. Відповідні знімки з подорожі артист опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Так, на одному з останніх фото Діма Білан позує біля візка з величезною кількістю дорожніх сумок. А ось перші фото з геолокацією Непал в записі співака з'явилися ще на початку місяця. Схоже, артист їздив в далеку подорож не один, а з фотографом, адже на сторінці багато фотографій, які не є селфі, а значить, співака хтось фотографував.

Судячи зі знімків, Дмитро погуляв на природі в Тибеті, поспілкувався з відомими у всьому світі тибетськими монахами, побував в їх храмах, а також погуляв по сучасних вулицях непальської столиці Катманду. На деяких знімках видно, що сам артист спробував себе у ролі фотографа, адже носив на шиї величезний фотоапарат.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Діма Білан втік від депресії до батьків. Популярний російський співак Діма Білан побував у гостях у своїх батьків і поділився цим з підписниками в Instagram. Життєрадісні фотографії співак виклав у себе на сторінці. Фото Білана з батьком оцінили численні фанати: вони відзначили прекрасну фізичну форму батька музиканта і його позитивне ставлення до життя.

Звісно, батьки були раді бачити сина і завалили його свіжими ягодами і овочами. Сам співак, за власним визнанням, нещодавно пережив важку депресію, яка обернулася психосоматичними ускладненнями. Не дивно, що він вирішив провести час з сім'єю — це найкраща реабілітація після психологічних травм.

Нагадаємо, у столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.