2 листопада, у Манхеттені, популярного голлівудського актора Алека Болдвіна, який зовсім нещодавно став батьком уп'яте, заарештували "за напад".

Цю інформацію повідомило видання СNN з посиланням на поліцію Нью-Йорка.

"Актор Алек Болдвін був заарештований у п'ятницю за напад пов'язаний зі спором щодо місця для паркування" йдеться в повідомленні

Як розповів лейтенант поліції Нью-Йорка Джон Грімпел, інцидент стався близько 13:30 за місцевим часом на парковці в Грінвіч-Віллідж. Актор, разом зі своєю другою дружиною Хіларією і чотирма маленькими дітьми, наразі мешкає у цьому кварталі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Неприємна ситуація сталася, коли Болдвін з сім'єю приїхав на машині у Грінвіч-Віллідж. Спочатку він посварився, а згодом і побився з іншим чоловіком за місце парковки.

Зараз Болдвін утримується в у 6-й дільниці де його опитує поліція. Найімовірніше, актору пред'являть звинувачення в нападі.

Нагадаємо, що відомого російського актора, зірку серіалів "Бідна Настя" і "Бригада" Данила Страхова побили в Москві. Стало відомо про нападника, ним виявився син колишнього військового аташе. Так, відзначається, що на актора накинувся син екс-військового аташе посольства Італії в Росії, він такжє є працівником приватного медцентру Олександр.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", зірка балету Сергій Полунін знявся для листопадового номера британського глянцю Esquire. Філ Данлоп став автором зйомки. Для фотосесії Полунін надів речі Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Boss, Tom Ford і Armani.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що відомий американський актор Рамі Малек став мемом після того, як відмовився передати привіт на відео для своєї фанатки. Незручне поведінку актора збентежило користувачів мережі, і вони тут же в жартах обіграли цю ситуацію.