Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в дивному вбранні. Таким чином співачка вирішила похвалитися обновками, але шанувальники не оцінили.

Так, на знімку Лорак позує біля стіни в короткій джинсовій спідниці, короткому джинсовому топі з глибоким декольте і в короткій курточці з розмазаним принтом. На ногах співачки дивні ботфорти. Одну руку Ані Лорак поклала в кишеню, а друга лежить на стегні. На обличчі артистки ледь помітний макіяж, а волосся розпущене.

У підписі до фото Лорак написала: "А ви готові до колекції #HMoschino?". Мабуть співачка хотіла похвалитися брендовими речами, але шанувальники не оцінили, а деякі навіть розкритикували образ артистки, назвавши його дешевим і вульгарним. Ну а найвідданіші шанувальники, як зазвичай, написали компліменти в коментарях.

"Мені не подобається її прикид", "Богиня дивовижна, неймовірна, шикарна", "Moschino для H&M? Шо небудь! Дешево виглядає, і якість погана!", "Спідниця з жакета", "Ви прекрасно виглядаєте, чесне слово!", "Ні, будь ласка, не псуйте образ стильної жінки на цю вульгарщину", "Звичайно круто, але я думаю, що вже в 40 років куди таке носити", "Час минув, щоб так одягатися", "А я вважаю це вульгарним", "Шалено красиві", "Село йде на риболовлю? Де твій смак?", "Який яскравий образ", - пишуть фоловери у коментарях.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.