Знаменита італійська кіноактриса Моніка Беллуччі, яка є головною музою бренду Dolce & Gabbana, найчастіше з'являється на публіці в образі "сицилійської вдови": зірка може похвалитися ефектними виходами у вбранні чорного кольору. Однак днями фотомодель підкорила вулиці Парижа білосніжним і розкішним способом. Про це повідомляє видання Paris Informer.

Моніка Беллуччі вирушила на зйомки телешоу Vivement Dimanche в бездоганному білому брючному костюмі, який прекрасно на ній сидів. Зірка, вік якої стрімко наближається до шостого десятка, все ще виглядає як дівчинка.

У свої 54 роки вона може дозволити собі сміливий розріз або провокаційну декольте, як і її героїня у відомому фільмі "Малена".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так і в цей раз знаменитість, судячи з фотографій, відмовилася від блузки або топа, зробивши ставку на контраст ділового стилю і відвертого декольте.

До наряду Беллуччі підібрала бежеві лаковані босоніжки на високому каблуці і чорну об'ємну сумку.


У Парижі перед входом в студію захоплені шанувальники оточили Беллуччі. Зірка нікого не обділила увагою і кожен отримав бажаний автограф кінодіви.

До речі, напередодні, вийшов і новий номер італійського журналу Version Femina, чию обкладинку прикрасила Беллуччі. Актриса дала інтерв'ю виданню, в якому поділилася своїми поглядами на жіночу красу.

Нагадаємо, Моніка Белуччі схвилювала своїх фанатів пікантним чорно-білим фото, на якому продемонструвала струнку фігуру і пишний бюст.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Моніка Беллуччі у інтерв'ю журналістам видання Elle розкрила головний секрет своєї краси.

Також "Знай.uа" писав, італійська акторка і фотомодель Моніка Беллуччі виклала в Мережу дуже пікантне фото.