Відома британська актриса і фотомодель Емма Уотсон часто тішить своїх шанувальників новими фотографіями Instagram. Цього разу зірка попозувала фотографу в милому платтячку і виклала це в мережу.

Так, на фотографії героїня саги про Гаррі Поттера, яка відома як Герміона, позує сидячи на стільчику зі склянкою в руці. Для фотографії Емма зайняла звабливу позу, сидячи з широко розставленими ногами, а руку зі склянкою вона поклала на коліна. Актриса одягла коротеньке світле плаття з абстрактним принтом, яке ледь прикриває її стрункі стегна.

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати спокусливий знімок улюбленої актриси.

"Ми бачимо тільки її ноги і руки, тут немає нічого скандального", Я ваш відданий шанувальник, ви чудові", "Закохана в цю твою позу", "Люблю ці ноги і нахабний погляд", "Ви досконалі", "Це неймовірно", "Простота і краса", "Надихаюча жінка!", "Емма, ти виглядаєш чудово, я люблю тебе", - пишуть захоплені фоловери.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Герміона перетворилася в Диво-жінку і запалила з Йодо. Таким незвичайним чином зірка привернула увагу до нової книжки, яку вона радить прочитати. Відома британська актриса і фотомодель Емма Уотсон вразила своїх підписників в Instagram несподіваним фото, – всім відома Герміона з "Гаррі Поттера" приміряла образ "Диво-жінки" з DC Comics. На новому фото, яке з'явилося на Instagram-сторінці Емми, вона позує в костюмі Диво-жінки, в якому раніше можна було побачити ізраїльську актрису Галь Гадот. Поряд з Еммою стоїть переодягнений Йоду із саги "Зоряні війни".

Нагадаємо, Емма Уотсон прикрасила собою обкладинку австралійського Vogue.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що серце 28-річної Емми Уотсон знову вільне.

Також портал "Знай.uа" писав, що Емма Уотсон розповіла, що пережила у своєму житті весь арсенал сексуальних домагань