Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у шоу "Танці з зірками" і явно націлена на перемогу. Так, артистка похвалилася останнім пікантним костюмом і зізналася, то ніяк не може подолати свій страх.

"Бразилія чекає мене😁🙈🤘🏻танцюйте в своє задоволення
.....це був черговий «страшний» для мене ефір...я ніяк не можу подолати страх!!!Але я вдячна за кожне ваше переживання і коментар!!! Я сподіваюся, у мене вийде запалити «професійно»😘🙏💃#ladyле💋#багиняламината #танціззірками#хтозверху", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся! Ні кого не слухайте) Ви найкраща,як ведуча,як танцівниця,як людина.Я дивилася передачу Орел и Решка,тільки через вас)) ви дуже позитивна, весела,цікава,за вами дуже приємно дивитися.Удачі вам, в цьому проекті.", "Леся, наша трепетна Лань зіркового паркету😍. Продовжуй танцювати! Ми за тебе всією родиною.", "Леся,йдіть тільки вперед!У Вас все краще і краще виходять рухи! і без найкрасивіших,довгих,струнких ніг це шоу не таке яскраве!!!", "Леся ти молодець 🖒по більше таких позитивних як ти😍танцюй💃ти зараз дуже розкрилася😉успіхів😍😍".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.