Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила відпочити, не вибираючись з улюбленого селища. Так, артистка прорекламувала спа поруч з будинком, але для цього чомусь роздяглася. При цьому Анастасія не забула натякнути на те, що у неї з'явився новий залицяльник.

"Як здорово, коли не потрібно летіти на курорти, оскільки гео спа курорт прямо поруч з будинком в @novahoff_spa_hotel 👍🏼 І коли кохана людина може створити такий романтик.🌺 У цьому чудовому і улюбленому нашому комплексі є все для сімейного відпочинку.👍🏼 А в цьому віпі є і лазня, хамам, басейн, камін, джакузі, бочка, піщана печера, грязьова кімната, затишна вітальня і масаж.👍🏼 Прекрасний релакс перед майбутнім туром і душевна обстановка на самоті.🙏🏻 Бути коханою-це щастя!🙏🏻 ❤️", - похвалилася Волочкова. Фолловери залишилися в шоці: "Коханий який за рахунком???? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ щось всі вас люблять, та не затримуються 😂😂😂", "Знову гола..скільки ж можна сором виставляти на показ?", "Ви б ще піхву показали. У Вас немає ні сорому ні делікатності", "Краще б відразу озвучила прайс. Скільки коштує ніч з великою балериною .", "А варешку чого вже не показуєш", "Насос, давай вже голу растопирку, негоже таку "красу" у трюселя та в ганчірочки загортати. Сім - сім відкрийся 😆".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі:квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.