Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним образом. Знаменитість з брюнетки перетворилася на блондинку, помінявши довге волосся на каре. Так, артистка кардинально змінилася, випустивши новий кліп на пісню The Great Pretender.

"I Am a great pretender ? 1,2,3?
Дивились? ", - заінтригувала фанатів Джамала. Фолловери не змогли пройти повз: "Схожа на Лободу,а взагалі прикольно👍👍", "Вам дуже личить залишайтеся блондинкою👍", "Клас, не впізнала поки не глянула хто на фото😋😎. Дуже гарно - загадково)", "Леді Гага. Це не Джамала", "Маю велику надію, що це перука", "Джамало, я Вас дуже люблю, АЛЕ! Поверніть будь ласка, Ваш колір волосся 🙏 Ви злилися з масою і втратили індивідуальність".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.