Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію у чорній сукні.

На знімку Ані Лорак позує стоячи біля двох світлих крісел в чорному платті. При світлі цей наряд місцями блищить, він з рукавами і накладними плечима. При цьому на талії плаття з такими вирізами, що оголює ребра на худорлявій фігурі співачки.

На обличчі Лорак яскравий макіяж з червоною помадою на губах. Її волосся розпущене, а подекуди проглядаються світлі пасма, мабуть від фарбування. У підписі до фото співачка бажає фоловерам доброї ночі. Ті у свою чергу почали обговорювати вбрання артистки. Так, багатьом нове фото зірки сподобалося, проте знайшлися і хейтери, які розкритикували співачку.

"Стара вішалка", "Не дуже красиво", "Прибрати б підкладні плечі. Вони псують всю красуню", "Зовсім схудла. Реберця видно і можна їх порахувати", "На цьому фото просто страшна вона! А сукня жах!", "Каракатиця", "Красиво. Срібне особливо. Але коли фасон повторюється, це вже якось не вражає одне і теж", "Сукня невдала", "Дуже потворне, не природне. Талія повинна бути присутньою", "Лярва така Лорак – мерзенна!", - пишуть хейтери.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Дуже гарне плаття! Фігура звичайно просто супер! Мрія кожної жінки", "Кароліна, вам дуже добре ось з таким макіяжем – яскравим. А то останнім часом якось вас блідо фарбують", "Вам дуже до лиця будь-який наряд і колір", "Так, нічого її не псує! Красива і талановита", "Класне плаття", "Шикарна жінка в шикарній сукні!", "Кароліна ти красуня, але цей фасон пора змінити", "Приголомшлива фігура", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.