Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram зворушливим спільним знімком з маленькою дочкою Лаурою. Знаменитість похвалилася дуже забавним макіяжем, який дозволила зробити малятку. Так, артистка і Лаура раптово перетворилися у Міккі Маусів.

"Нарешті я знайшла свого візажиста😂", - пожартувала Камінська. Фолловери залишились в захваті: "А брови, брови які гарні😂😂😂", "Як мило ...такі гарненькі 😙", "Ідеальний мейк для концерту. Справжнісінький ангел 😂", "Можна записатися до візажиста?", "Найталановитіший,де треба-підкреслить, де не треба-прибере!Ну або навпаки🤣", "Ну, хоч хтось зміг робити ідеальний контуринг носа😂".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.