Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід порадувала фоловерів дуже відвертими знімками в Instagram. Так, напередодні довгоочікуваного шоу Victoria's Secret, де знаменитість вийде на подіум, дівчина вирішила трохи схуднути. Белла виставила кілька кадрів з примірки в еротичній спідній білизні, а фанати почали серйозно переживати.

"Примірка @victoriassecret сьогодні. Не можу дочекатися, коли ви побачите всі ці прекрасні вбрання ... Я так вдячна, що знову стала частиною шоу і відчуваю себе щасливіше і здоровіше, ніж будь-коли (всі типи тіла різні і по-різному реагують на чудову тренувальну програму і здорову дієту)", - поділилася емоціями Хадід. Не всім фоловерам сподобалася зайва худоба моделі: "Шкіра та кістки. Друге фото відверто турбує. Не маю нічого проти того, щоб бути худою, але це настільки нездорово. Ганьба Victoria's Secret, заохочують і пропагують такий повністю нереалістичний образ. Нам слід покласти край концепції вид = вартість", "Ніколи не зрозумію, чому коли кістки натягують на шкіру, це вважається гарним".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Белла Хадід позувала абсолютно голою, прикривши груди руками. Втім, один елемент одягу все ж був: голову моделі прикрасив величезний солом'яний капелюшок.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також знаменитість оголилася на пляжі заради мексиканського видання культогового журналу Vogue, прикривши груди руками.