Відома світська левиця Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, показала дуже пікантні кадри в Instagram. Знаменитість зовсім нещодавно стала мамою, але після наполегливих тренувань і правильного харчування швидко привела себе в порядок. Так, Хлої присипала масивні форми чорним піском, позуючи на тлі океану.

"Я прагну кохання так глибоко, що океан ревнуватиме", одна з моїх улюблених цитат", - поділилася емоціями Кардашьян. За 14 годин кадри набрали понад 1,8 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті. Багато хто почали порівнювати дівчину з Шакірою, але в основному розхвалювали розкішне тіло Хлої.

Також Хлої наполегливо працювала над своєю фігурою після пологів. Нарешті знаменитість показала результати фоловерам, розмістивши нові фото на сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

А ще Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, вирішила дуже трепетно привітати свою сестричку в Instagram. Так, Кім 21 жовтня виповнилося 38 років. З цього приводу вся сім'я виклала зворушливі пости.