Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram трепетним привітанням мами. Так, Кріс Дженнер 5 листопада виповнилося 63 роки. З цього приводу всі дочки виклали дуже зворушливі спільні фото і написали безліч теплих слів, однак знаменитість показала, як выглядала мама Кім, Кендалл, Кайлі, Хлої і Кортні в молодості.

"найщасливіший день народження найулюбленішої людини на цій планеті. мама, ти змушуєш мій світ обертатися. немає нічого, що могло б замінити особливий зв'язок, який ми маємо. дякую тобі за всі уроки життя і напуття. Я б не стала повноцінною жінкою, якби не ти, і я все ще вчуся щодня! я відчуваю себе благословенною, адже ти моя мама. Ти залишила свій слід у моєму житті та у цьому світі, і ніхто ніколи не замінить тебе. ти мій живий ангел.", - дуже трепетно підписала кадр Дженнер. За 13 годин пост зібрав понад 3 млн. лайків, а фанати залишилися просто в захваті.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.