Легендарне видання People обрало нового володаря звання "найсексуальнішого чоловіка з нині живущих". У 2018 році ним став британський актор Ідріс Ельба.

Популярний актор не очікував такого звання і з гумором відреагував на новину.

"Я подумав: "Невже це правда?". Потім подивився в дзеркало і зрозумів, що я дійсно сьогодні сексуальний. Відверто кажучи, кумедне відчуття. Приємний сюрприз, звичайно. Ну, і стимул для мого его", - прокоментував він.

Можливо новий Джеймс Бонд Ідріс Ельба зараз є одним із найбільш затребуваних акторів свого покоління в Голлівуді. Найбільше публіка його полюбила за ролі у фільмі "Тор", фільмах "Прометей", "Примарний гонщик 2", "Тихоокеанський рубіж", "Між нами гори".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Однак красуням всього світу не вдасться поборотися за серце найсексуальнішого чоловіка цього року. Адже воно зайняте. У лютому цього року він зробив пропозицію своїй коханій – 29-річній американській моделі сомалійського походження Сабріні Даур. У 2014 році дівчина стала переможницею конкурсу краси "Міс Ванкувер".

Журнал People щорічно "призначає" найсексуальнішого чоловіка з 1985 року, коли цей титул вперше дістався акторові Мелу Гібсону.

Дворазовими володарями цього почесного статусу в свій час були Джордж Клуні і Бред Пітт. У 2016 році лауреатом нагороди став Дуейн Скала Джонсон, а в 2017 році – Блейк Шелтон.

Нагадаємо, Джеймс Бонд вперше стане темношкірим. Ідріс Ельба переграв культову фразу з бондіани.

Як повідомляв Знай.ua Forbes назвав найбагатшого актора а Землі. За рік він заробив $239 мільйонів.

Знай.ua писав, що Сара Фергюсон опустила Джорджа Клуні на землю. Секс-символ потанцював і з Меган Маркл, і з Кейт Міддлтон.